Performante

 Infiintata din anul 2004, Societatea BOGAXA a reusit sa asigure beneficiarilor lucrari si servicii calitative, printre care enumeram: containere ,containere de santier, containere modulare, containere de locuit, panouri sandwich cu spuma poliuretanica, contructii industriale si civile la cheie.

          Impreuna cu societatile partenere ne straduim sa va punem la dispozitie o gama variata de produse si servicii, astfel, acoperim o gama extinsa a produselor si a serviciilor oferite in constructii, incepind cu proiectarea, logistica, containere pentru organizare de santier, container birou, container vestiar, containere pentru locuit, constructii la cheie, case de vacanta si pentru locuit din mai multe containere.

Oferim consultanta, garantii si service.

Preturi promotionale!

Container birou, vestiar, dormitor, din gama Modulara,  sau din seria ECO  oferte bune de preturi la diverse produse...

Citeste mai departe

Container monobloc

Container economic,  monobloc din seria ECO completeaza seria modulara existenta, usor, mobil, termoizolat, ideal pe ...

Citeste mai departe

Container birou

Destinate atat organizarilor in constructii cat si sediilor de firma, realizate la comanda sau din stoc, cu dotarile dorite, sunt ideale pentru ...

Citeste mai departe

Livrari

Asiguram livrari si montaje pentru toate produsele in toata tara, ne gasiti in:  Bucuresti, Sibiu, Ploiesti, Cluj,  Constanta,  Brasov, Timisoara, Arad,  Bistrita, Galati, si in restul tarii. Asiguram transport la cerere, posibilitate de montaj, si servicii de calitate cu masini si personal specializat.

Copyright boxmodul.ro © 2017 Toate Drepturile Rezervate

Contact

Manager: dl. Gutu Bogdan
Telefon:  0723136796
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.