Cumpara containere vestiare

Cumpara containere vestiar, cu livrare acolo unde ai nevoie

Ai nevoie de un container vestiar? ei bine, cumpara container vestiar si vei avem un spatiu complet echipat, dotat cu tot ceea ce ii trebuie unui vistiar, cu livarre asigurata de societatea noastra.

Modele de containere vestiar produse de societatea noastra, intrunesc toate conditiile sa va asigure un spatiu ideal la un pret competitiv. Cumpara  container vestiar la cel mai bun pret!!!

Putem echipa si dota la comanda containerele vestiar cu tot ceea ce aveti nevoie, astfel incat sa beneficiezi de un spatiu de vestiar cu tot ceea ce ai nevoie, de la ferestre, aparate AC, la bai echipate si incorporate in container vestiar totul pentru confortul angajatilor dumneavoastra.

Le gasiti atat in santierele in constructii, cat, si in diverse fabrici, intreprinderi, unde necesarul de personal suplimentar genereaza automat un necesar de spatii de vestiare pe care noi le putem oferi, complet echipate cu livarre si instalare rapida, astfel incat fluxul societatii sa nu aiba de suferit

Ca dimensiune, putem porni de la cea standard de 6m lungime si 2,43m latime, aceasta avand echiparea standard de usa, fereastra, covor PVC si instalatie electrica, sau daca doriti se poate echipa cu baie complet (dus+wc+lavoar+boiler de 50-80l) astfet incat sa aveti tot ceea ce aveti nevoie intr-un container vestiar. Daca aveti nevoie de spatii mai mari, se pot uni mai multe containere intre ele, astfel incat sa obtinem spatii deschise fara pereti despartitori de 30, 45 sau 60 mp, char si mai mult, in functie de cat aveti dumneavoastra nevoie, le putem cupla suplimentar cu grupuri sanitare , atat de wc-uri cat si de dusuri, asigurand tot circuitul necesar al unui vestiar.

Containerele vestiar pot fi de mai multe dimensiuni in functie de lungimea acestora, astfel avem urmatoarele tipuri de containere:

 • container vestiar de 6x2,43x2,55m

 • container vestiar de 5x2,43x2,55m

 • container vestiar de 3x2,43x2,55m

 • containere vestiar dublu de 6x4,86x2,55m

 • container vestiar triplu de 6x7,29x2,55m

Containerele vestiar modulare ne permite unirea acestora, acestora rezultand cladiri din containere cu dimensiuni multiplu de 6, m si multiplu de 2,43 m, avand posibilitatea sa fie realizate cu holuri, spatii sanitare independente, accese, sali de mese etc.

Date tehnice generale containere vestiar:

Pardoseala este realizata

– structura metalica profilata la rece , grosime rama minim 3,0 mm, prevazuta cu intarituri speciale pentru sustinerea greutatii.

– panou sandwich 60 mm tabla-spuma poliuretanica – tabla

– OSB de exterior.

– Covor PVC de trafic greu

Acoperisul containerelor vestiar :

– patru piese de colt pentru agatare cu macara.

– structura metalica profilata prevazuta cu, canal de preluare a apei si evacuare a ei prin stalpi , grosime rama 3,0 mm.

– panou sandwich tip acoperis grosime 60 mm tabla-spuma poliuretanica – tabla prevazut cu nervuri speciale pentru rezistena sporita

Stalpii de sustinere acoperis containere vestiar :

 • profilati la rece din tabla de minim 3mm grosime

Peretii pentru containere vestiar sunt formati din:

 • panou sandwich cu o grosime de 60 mm, tabla-spuma poliuretanica – tabla

Tamplaria:

- Uzual au usi metalice de 900x2050mm

 • Ferestre rotobasculante 800×1100 cu geam termopan 24mm si profile PVC , sau alte dimensiuni la cererea clientilor

 • se pot instala la cerere si alte dimeniuni sau tipuri de tamplarie

Instalatia electrica containere vestiar :

Exterior este formata din :

– priza exterioara de cuplaj la tensiune.

– agrafa pentru impamantare.

Interior este formata din :

– tablou sigurante automate.

– prize.

– intrerupatoare.

 • Corpuri de iluminat 2x36W

Alte dotari optionale posibile pentru containere vestiar:

 • placari pereti cu lambriuri sau gips-carton

 • jaluzele exterioare

 • jaluzele interioare

 • ferestre suplimentare

 • aparate de climatizare

 • diverse obiecte de mobilier

 • transport in orice locatie din Romania

Destinatia uzuala o reprezinta santierele in constructii, insa, tot mai multe societati in expansiune, au inceput sa le foloseasca, atata pentru punctele de lucru, ca vestiare provizorii sa definitive, sau diverse modele de containere vestiar, combinate intre ele astfel incat sa aiba spatii pentru personalul propriu de la sediul principal, astfel incat expansiunea societatii sa se desfasoare normal fara sincope de spatii. Container vestiar complet echipat.

De mentionat faptul este ca aceste containere vestiar, pot fi folosite si la alte destinatii, in functie de necesitatile dumneeavoastra, noi le putem adapata

Livrari

Asiguram livrari si montaje pentru toate produsele in toata tara, ne gasiti in:  Bucuresti, Sibiu, Ploiesti, Cluj,  Constanta,  Brasov, Timisoara, Arad,  Bistrita, Galati, si in restul tarii. Asiguram transport la cerere, posibilitate de montaj, si servicii de calitate cu masini si personal specializat.

Copyright boxmodul.ro © 2017 Toate Drepturile Rezervate

Contact

Manager: dl. Gutu Bogdan
Telefon:  0723136796
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.