Containere monobloc

Containere MONOBLOC IEFTINE DIN GAMA ECO!!!

La numai 2150E+TVA, gasiti containere monobloc de 6m lungime, 2,4m latime si 2,55m inaltime, dotate cu usa, fereastra, covor PVC si instalatie electrica completa.

Pretul este disponibil in limita stocului existent, nu ratati aceasta oferta de inceput de an 2014!!!

Destinate santierului, containere monobloc, sunt caracterizate printr-o structura metalica sudata, fiind foarte robuste si rezistente la deplasari si mutari, au elemente de prindere pentru manipularea cu macaraua, iar peretii si acoperisul sunt realizate folosind panouri sandwich de 40mm grosime spuma poliuretanica.

Pot fi folosite de asemenea in orice domeniu, avand destinatii diverse, de la asigurarea spatiului de paza si control, la birouri, vestiare, sali de mese, magazine etc..
 La comanda putem realiza diverse dotari si echipare, aparate de climatizare, compartimentari, jaluzele, bai complet echipate, totul se realizeaza de calitate si rapid pentru confortul dumneavoastra.

Containere Monobloc

 

Preturi promotionale!

Container birou, vestiar, dormitor, din gama Modulara,  sau din seria ECO  oferte bune de preturi la diverse produse...

Citeste mai departe

Container monobloc

Container economic,  monobloc din seria ECO completeaza seria modulara existenta, usor, mobil, termoizolat, ideal pe ...

Citeste mai departe

Container birou

Destinate atat organizarilor in constructii cat si sediilor de firma, realizate la comanda sau din stoc, cu dotarile dorite, sunt ideale pentru ...

Citeste mai departe

Livrari

Asiguram livrari si montaje pentru toate produsele in toata tara, ne gasiti in:  Bucuresti, Sibiu, Ploiesti, Cluj,  Constanta,  Brasov, Timisoara, Arad,  Bistrita, Galati, si in restul tarii. Asiguram transport la cerere, posibilitate de montaj, si servicii de calitate cu masini si personal specializat.

Copyright boxmodul.ro © 2017 Toate Drepturile Rezervate

Contact

Manager: dl. Gutu Bogdan
Telefon:  0723136796
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.