Containere Modulare - container birou, dormitor, vestiar

Containere modulare

Ba depozitul din Brasov gasiti permenent un stoc constant de Containere modulare. orice model aveti nevoie le putem realiza daca nu le avem pe stoc in termen de cateva zile

Domeniile de folosinta pentru gama modulara este variata , le gasiti pe santier, sau la case din containere, containere de locuit, sunt birouri, sedii de firme, vestiare la terenuri sportive etc.

Societatea noastra are pe stoc uzual in depozitul din Brasov, o cantitate suficienta de containere modulare de santier pentru a acoperi necesitatile urgente ale clientilor nostri, sau daca nu le avem le putem realiza cu livrare rapida cu dotarile si echipamentele solcicitate de fiecare.

Containerele modulare, se caracterizeaza printr-o termoizolare ridicata, fiind ideale pe santier, si oferind si posibilitatea unirii cu alte module pentru a se obtine sptiul necesar desfasurarii activitatii.

Un alt model recomandat pentru santier, este containerul monobloc, care are avantajul unei fiabilitati ridicate, este termoizolat si usor de relocat, Dezavantajul este ca nu se poate uni cu alte module, fiind ideal pe santier acolo unde spatiu oferit de un singur container este suficient.

La depozitul din Brasov,  gasiti ambele modele, livarea se face la cererea dumneavoastra in toata tara.

 

Va asteptam

Preturi promotionale!

Container birou, vestiar, dormitor, din gama Modulara,  sau din seria ECO  oferte bune de preturi la diverse produse...

Citeste mai departe

Container monobloc

Container economic,  monobloc din seria ECO completeaza seria modulara existenta, usor, mobil, termoizolat, ideal pe ...

Citeste mai departe

Container birou

Destinate atat organizarilor in constructii cat si sediilor de firma, realizate la comanda sau din stoc, cu dotarile dorite, sunt ideale pentru ...

Citeste mai departe

Livrari

Asiguram livrari si montaje pentru toate produsele in toata tara, ne gasiti in:  Bucuresti, Sibiu, Ploiesti, Cluj,  Constanta,  Brasov, Timisoara, Arad,  Bistrita, Galati, si in restul tarii. Asiguram transport la cerere, posibilitate de montaj, si servicii de calitate cu masini si personal specializat.

Copyright boxmodul.ro © 2017 Toate Drepturile Rezervate

Contact

Manager: dl. Gutu Bogdan
Telefon:  0723136796
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.