Containere Bucuresti

Containere Bucuresti ! Containere birou, vestiar sau sanitare la Bucuresti!!!

Containerele, realizate de societatea noastra sunt containere modulare sau monobloc. Containerele modulare au un grad ridicat de termoizolare si au avantajul ca se pot uni intre ele astfel incat sa se obtina spatii largi cu diverse destinatii. Containerele monobloc sunt usoare, mobile, dar nu se pot uni cu alte module si au un grad mai scazut din punct de vedere al termoizolatiei.

Oferim spre vanzare in Bucuresti toate modelele necesare: containere birou in Bucuresti, containere dormitor in Bucuresti,  containere de locuit in Bucuresti, case din containere in Bucuresti, containere sanitare in Bucuresti, containere de paza in Bucuresti, module de locuit in Bucuresti, statii de tratare a apei, magazine , restaurante totul este disponibil in Bucuresti.

Containerele pot fi echipate si configurate de fiecare, astfel incat in functie de necesitatile dumneavoastra ne adaptam si putem instala: jaluzele exterioare, aparate AC, convectoare electrice, bai complet echipate, boilere, compartimentari diverse ect, totul pentru confortul dumneavoastra

Avem containere birou de calitate livrate in toata Romania.

Preturi promotionale!

Container birou, vestiar, dormitor, din gama Modulara,  sau din seria ECO  oferte bune de preturi la diverse produse...

Citeste mai departe

Container monobloc

Container economic,  monobloc din seria ECO completeaza seria modulara existenta, usor, mobil, termoizolat, ideal pe ...

Citeste mai departe

Livrari

Asiguram livrari si montaje pentru toate produsele in toata tara, ne gasiti in:  Bucuresti, Sibiu, Ploiesti, Cluj,  Constanta,  Brasov, Timisoara, Arad,  Bistrita, Galati, si in restul tarii. Asiguram transport la cerere, posibilitate de montaj, si servicii de calitate cu masini si personal specializat.

Copyright boxmodul.ro © 2017 Toate Drepturile Rezervate

Contact

Manager: dl. Gutu Bogdan
Telefon:  0723136796
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.