Containere Dormitor

Containere dormitor

Societatea noastra, va ofera din depozitul de la Brasov, containere dormitor complet echipate, avand posibilitatea de realizare si instalare de paturi, bai complet echipate , instalatii de climatizare.

Containere sunt complet termoizolate, asigurand astfel confortul necesar in orice anotimp.

Containere dormitor pot fi folosite atat in santiere, cat si in alte domenii de intrebuintare, gen cazare hoteliera, spatii de odihna, cazare personal temorar la societatiile cae au nevoie de un spatiu de cazare imediat.

Este o solutie ieftina, confortabila, ce va asigura oricand spatiul necesar de dormitoare, putand fi echipate cu tot ceea ce aveti nevoie , de la paturi la bai, televizoare, mese si dulapuri, asigurand intr-un container absolut tot ceea ce aveti nevoie, si evitati astfel achitarea cazarii personalului in diverse locatii

Containerele dormitor au avantajul relocarii usoare, astfel incat in functie de necesitatile dumneavoastra le puteti reloca cu costuri minime, avand tot timpul spatiul de cazare necesar.

Containere sunt in special containere modulare, avand avantajul mobilitatii si termoizolatiei complete

Avem containere dormitor de calitate in depozitul din Brasov, cu livrare in toata Romania.

Livrari

Asiguram livrari si montaje pentru toate produsele in toata tara, ne gasiti in:  Bucuresti, Sibiu, Ploiesti, Cluj,  Constanta,  Brasov, Timisoara, Arad,  Bistrita, Galati, si in restul tarii. Asiguram transport la cerere, posibilitate de montaj, si servicii de calitate cu masini si personal specializat.

Copyright boxmodul.ro © 2017 Toate Drepturile Rezervate

Contact

Manager: dl. Gutu Bogdan
Telefon:  0723136796
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.