Containere Cluj - Containere dormitor livrate la santier

Containere Cluj  - containere domitor

              Realizate a comanda pentru o organizare de santier in Cluj, sunt containere dormitor simple, si, pentru ansamblul de containere a fost livrat separat un container sanitar.

              Lucrarea a fost realizata pentru beneficiarul nostru din Cluj, fiind necesare pentru realizarea unui bloc de locuinte.

             Containere Dormitor destinate organizarilor de santier, se caracterizeaza printr-o constructie sudata, asigurand robustetea si rezistenta in timp, fiind posibila relocarea lor de mai multe ori fara a aparitia de probleme in timp, iar termoizolatia este asigurata de folosirea de panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 60mm grosime, fiind astfel foarte bine termoizolate, peste tot ce gasiti pe piata din Romania.
             Din punct de vedere al dotarilor, acestea au avut instalate: covor PVC, instalatie electrica completa, convector electric, paturi metalice etajate, si dulap pentru haine

            Echipa noastra de vanzari va asteapta cu solicitarile dumneavoastra, asigurand in cel mai scurt timp o oferta de pret pentru vanzarea containerelor, prompta si la un pret foarte bun.

alt

          Containere dormitor - de calitate, oferite de societatea noastra cu transport si montaj in toata tara.

alt

           Suntem constienti de faptul ca este foarte importanta calitatea produselor pe care le comandati, prin urmare, societatea noastra a implementat si pastrat cu succes de peste 3 ani de zile, standarele internationale de calitate pentru containere, respectiv standardul ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, fiind un garant supliementar al calitatii produselor pe care noi le realizam si dumneavoastra le primiti.

Preturi promotionale!

Container birou, vestiar, dormitor, din gama Modulara,  sau din seria ECO  oferte bune de preturi la diverse produse...

Citeste mai departe

Container monobloc

Container economic,  monobloc din seria ECO completeaza seria modulara existenta, usor, mobil, termoizolat, ideal pe ...

Citeste mai departe

Container birou

Destinate atat organizarilor in constructii cat si sediilor de firma, realizate la comanda sau din stoc, cu dotarile dorite, sunt ideale pentru ...

Citeste mai departe

Livrari

Asiguram livrari si montaje pentru toate produsele in toata tara, ne gasiti in:  Bucuresti, Sibiu, Ploiesti, Cluj,  Constanta,  Brasov, Timisoara, Arad,  Bistrita, Galati, si in restul tarii. Asiguram transport la cerere, posibilitate de montaj, si servicii de calitate cu masini si personal specializat.

Copyright boxmodul.ro © 2017 Toate Drepturile Rezervate

Contact

Manager: dl. Gutu Bogdan
Telefon:  0723136796
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.