Containere Sibiu - Containere de locuit

Conatinere Sibiu, va ofera la cele mai bune preturi, containere modulare sau monobloc, toate modele disponibile si necesare cu livrare si instalare in Sibiu.

         Ca exemplu, am livrat recent la Sibiu, o casa din containere.

Casele din containere sunt o alternativă rapidă, economică și flexibilă de case tradiționale, deoarece acestea oferă locuințe moderne pentru dimensiune orice gospodăriilor de la individ la locuințe de familie și comunitate.

              Doar spune-ne despre caietul de sarcini și vei vedea cum putem construi pentru tine o  casa  frumoasa.

            Noi cei de la vânzări oferim containere mari  de cea mai bună calitate. Va oferim sericii complete de la consultanta si alegerea celui mai bun model adaptat nevoilor dumneavoastra, pana la executie si asigurarea instalatii containerlor dorite.

        Recent am livrat la Sibiu, containere de locuit, mai exact un ansamblu de 3 containere realizate pentru locuit, o casa din containere la Sibiu, dotate conform cererii beneficiarului cu tot confortul solicitat, astfel are o baie mare, cu dus, wc, lavoar, boiler electric, loc de amplsare a masinii de spalat si restul acesoriilor din baie, un living generos, 2 dormitoare si o bucatarie asigurand astfel tot cea ce clintul a solicitat. Realizarea containerelor de la Sibiu a durat 2 saptamani de la data contractului , instalarea containerelor de locuit fiind realizata prompt la dotarile solicitate si fara alte griji din partea beneficiarului.

        

alt

 

Preturi promotionale!

Container birou, vestiar, dormitor, din gama Modulara,  sau din seria ECO  oferte bune de preturi la diverse produse...

Citeste mai departe

Container monobloc

Container economic,  monobloc din seria ECO completeaza seria modulara existenta, usor, mobil, termoizolat, ideal pe ...

Citeste mai departe

Container birou

Destinate atat organizarilor in constructii cat si sediilor de firma, realizate la comanda sau din stoc, cu dotarile dorite, sunt ideale pentru ...

Citeste mai departe

Livrari

Asiguram livrari si montaje pentru toate produsele in toata tara, ne gasiti in:  Bucuresti, Sibiu, Ploiesti, Cluj,  Constanta,  Brasov, Timisoara, Arad,  Bistrita, Galati, si in restul tarii. Asiguram transport la cerere, posibilitate de montaj, si servicii de calitate cu masini si personal specializat.

Copyright boxmodul.ro © 2017 Toate Drepturile Rezervate

Contact

Manager: dl. Gutu Bogdan
Telefon:  0723136796
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.