Containere de locuit - case containere

             Va oferim o varianta rapida , ieftina si durabile, o alternativa pentru locuit, si anume, case din containere de locuit.   Containerele de locuit se realizeaza la comanda, uzual sunt dotate cu baie complet echipata, bucatarie dormitoare generoase, living , hol de acces, si alte dotari si spatii necesare.


Containere de locuit, case modulare, module de locuit, de calitate si la preturi avantajoase pentru dumneavoastra gasiti la noi, uzual din stoc, sau la comanda, realizate conform specificatiilor dumneavoastra, la cele mai bune preturi pentru containere de locuit


Livrarea modulelor de locuit poate fi asigurata de societatea noastra, la fel si montajul pe pozitie, acesta facandu-se cu camionul cu macara, astfel incat, beneficiarul a trebuit doar sa pregateasca infrastructura si apoi conectarea la utilitati.

Containere de locuit, la cheie, gata pentru a va muta in ele, ansamblul de 4 containere asa cum a fost predat de societatea noastra!!!!

Module de locuit, case modulare sau containere de locuit, dotate si predate la cheie le gasiti la noi, la pret de producator de calitate ISO!!!

Livrari

Asiguram livrari si montaje pentru toate produsele in toata tara, ne gasiti in:  Bucuresti, Sibiu, Ploiesti, Cluj,  Constanta,  Brasov, Timisoara, Arad,  Bistrita, Galati, si in restul tarii. Asiguram transport la cerere, posibilitate de montaj, si servicii de calitate cu masini si personal specializat.

Copyright boxmodul.ro © 2017 Toate Drepturile Rezervate

Contact

Manager: dl. Gutu Bogdan
Telefon:  0723136796
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.