Containere Cluj !!!

 Containere Cluj Napoca, gata echipate, containere birou sau vestiare livrate la Cluj, de dimensiuni 6x2,43x2,55m sau alte dimensiuni si dotari la cerere, prevazut cu fereastra rotobasculanta 800x1100, covor PVC, usa metalica si instalatie electrica completa la XXXXE+TVA din gama modulara.

Container birou sau sanitar , sunt containere complet echipate realizate la comanda, cu diverse posibilitati de echipare si dotare, totul la comanda, sau din stoc, complet personalizabil cu ce dotari doriti , predare la cheie.

Containere Cluj, toata gama necesara de containere o putem realiza la comanda daca nu o avem pe stoc si la cererea clientilor asiguram livrarea si montarea lor la Cluj.

          Container birou -vestiar!! - la Cluj, de calitate, oferite de societatea noastra cu transport si montaj.

 

Preturi promotionale!

Container birou, vestiar, dormitor, din gama Modulara,  sau din seria ECO  oferte bune de preturi la diverse produse...

Citeste mai departe

Container monobloc

Container economic,  monobloc din seria ECO completeaza seria modulara existenta, usor, mobil, termoizolat, ideal pe ...

Citeste mai departe

Livrari

Asiguram livrari si montaje pentru toate produsele in toata tara, ne gasiti in:  Bucuresti, Sibiu, Ploiesti, Cluj,  Constanta,  Brasov, Timisoara, Arad,  Bistrita, Galati, si in restul tarii. Asiguram transport la cerere, posibilitate de montaj, si servicii de calitate cu masini si personal specializat.

Copyright boxmodul.ro © 2017 Toate Drepturile Rezervate

Contact

Manager: dl. Gutu Bogdan
Telefon:  0723136796
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.